
BİLDİM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek, kurum olarak TEOG ve üniversite yerleştirme alanında büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

7 BİL-DİM’Lİ FEN LİSESİ’NE
TEOG yerleştirme sonuçlarını paylaşan BİLDİM Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Şimşek; “Kurumumuzda eğitim alan 7 öğrencimiz Fen Lisesi, 6 öğrenimiz Sosyal Bilimler Lisesi, 12 öğrencimiz Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi, 15 öğrencimiz Naire Çikayeva Anadolu Lisesi, 9 öğrencimiz Turgutalp Anadolu Lisesi, 4 öğrencimiz Yenice Abdurrahman Öztarhan Anadolu Lisesi, 26 öğrencimiz Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi, 20 öğrencimiz Anadolu İmam Hatip Lisesi, 40 öğrencimiz Meslek Lisesi, 18 öğrencimiz Açık Öğretim Lise, 3 öğrencimiz de ilçe dışındaki Anadolu Liselerine yerleşmiştir” dedi.
59 ÖĞRENCİ 4 YILLIK KAZANDI
10-11 ve 17-18 Haziran'da yapılan 2017 Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarının açıklanmasının ardından adayların 18-26 Temmuz tarihleri arasında üniversite tercihlerini yaptığını aktaran Şimşek; “BİLDİM Eğitim Kurumları’na devam eden 3 öğrencimiz Tıp Fakültesi, 2 öğrencimiz Diş Hekimliği, 1 öğrencimiz İngilizce Fizik, 1 öğrencimiz Fizyoterapi, 1 öğrencimiz Beslenme ve Diyetetik, 2 öğrencimiz İlahiyat Fakültesi, 1 öğrencimiz Acil ve İlk Yardım, 2 öğrencimiz İnşaat Mühendisliği, 2 öğrencimiz Elektrik Elektronik Mühendisliği, 1 öğrencimiz Matematik, 1 öğrencimiz Dil ve Konuşma Terapisti, 1 öğrencimiz Otomotiv Mühendisliği, 2 öğrencimiz Coğrafya, 1 öğrencimiz Sağlık Mühendisliği, 2 öğrencimiz Sınıf Öğretmenliği, 2 öğrencimiz Muhasebe, 3 öğrencimiz Maliye, 2 öğrencimiz Sosyal Hizmetler, 1 öğrencimiz Çalışma Ekonomisi, 1 öğrencimiz Ekonomi, 1 öğrencimiz Uluslar arası Ticaret, 1 öğrencimiz Okul Öncesi Öğretmenliği, 1 öğrencimiz Kamu Yönetimi, 3 öğrencimiz Çocuk Gelişimi, 1 öğrencimiz Tarih, 1 öğrencimiz Sosyoloji, 1 öğrencimiz Türkçe Öğretmenliği, 1 öğrencimiz Dış Ticaret, 2 öğrencimiz İşletme, 3 öğrencimiz İktisat, 3 öğrencimiz Türk Dili ve Edebiyatı, 1 öğrencimiz Gastronomi, 2 öğrencimiz Hemşirelik, 1 öğrencimiz Fen Bilgisi Öğretmenliği, 2 öğrencimiz Gıda Mühendisliği, 1 öğrencimiz Bilişim Sistemleri Mühendisliği, 1 öğrencimiz Endüstri Mühendisliği, 1 öğrencimiz de Uçak Teknikerliği olmak üzere 59 öğrencimiz 4 yıllık fakülteleri kazanmışlardır. 10 öğrencimiz de 2 yıllık ön lisans programlarını kazanmıştır” diye konuştu.
İDARECİ VE ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Yılmaz Şimşek, TEOG ve üniversite sonucuna göre lise ve üniversitelere yerleşen öğrencilerine hayatlarına başarılar dilerken; velilere de kendilerini tercih ettikleri için teşekkür etti. Şimşek ayrıca elde edilen başarıda emeği olan idareci ve öğretmenlere de müteşekkir olduğunu sözlerine ekledi.